Jeugd: SHOT weer ten onder

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 7 wij 3}Afgelopen zaterdag speelde het eerste jeugdteam de vijfde wedstrijd van de competitie. De tegenstander was Steeds Hoger/TSB uit Den Haag. De Soesters verloren met 7-3.

Michael, Luuk en Roy gingen met niet al te veel hoop naar Den Haag. Michael mocht beginnen. Hij leek ongeïnteresseerd en ongemotiveerd en verloor zijn wedstrijd in een recordtijd. Hierna was Luuk aan de beurt. Hij wist zijn wedstrijd in zijn voordeel te beslissen. Roy speelde de 3e wedstrijd en ook hij won zijn partij.

Michael verloor ook zijn 2e en 3e partij hoewel dat eigenlijk niet nodig was geweest. Luuk verloor zijn tweede partij maar herstelde zich in de derde en sloot die winnend af. Roy kon zijn 2e en 3e partij niet winnen. Hierdoor eindigde de wedstrijd voor SHOT in een 7- 3 nederlaag.

Jammer van het verlies maar met schelden en vloeken kun je geen wedstrijd winnen. Een beetje meer motivatie is geboden in plaats van te roepen dat je op dit niveau niet thuis hoort.

Harry Kapel