Winst en verlies voor Gamal met HJMusic

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Afgelopen weekend stonden er voor Gamal twee wedstrijden op het programma in de eredivisie. De thuiswedstrijd op zaterdag tegen Bultman/Smash werd met 5-2 gewonnen. De uitwedstrijd op zondag tegen Pecos eindigde in een kleine nederlaag: 4-3. Door deze uitslagen behoort het bereiken van de play-offs nog steeds tot de mogelijkheden.

De twee wedstrijden dit weekend waren belangrijk in de strijd om de play-offs. Naar verwachting zullen Enjoy&Deploy, Westa en Scyedam zich gaan plaatsen voor de play-offs, daarachter ligt de strijd om de vierde play-off plek volledig open. HJmusic.nl boekte derhalve op zaterdag op belangrijke overwinning op Bultman/Smash.

Gamal speelde in de derde wedstrijd tegen Ewout Oostwouder en trok die wedstrijd gedecideerd met 3-0 naar zich toe. Zijn tweede wedstrijd wist Gamal niet in winst om te zetten. Jelle Bosman was te sterk. Bosman had daarvoor ook al indruk gemaakt door Carsten Egeholt, de kopman van HJMusic.nl met 3-0 te verslaan. De eindstand was 5-2 waarbij Nathan van der Lee 2x wist te scoren en Egeholt en Gamal beide 1x. Ook het dubbel Egeholt/Van der Lee leverde een punt op de Harkstedenaren.

Met de wedstrijd van zaterdag nog in de benen, reisde HJMusic.nl op zondagochtend naar Oegstgeest voor de wedstrijd tegen Pecos. Van der Lee kon niet zo imponeren als op zaterdag en verloor de eerste wedstrijd tegen Merijn de Bruijn. Egeholt pakte vervolgens een eenvoudige zege op Maroun Nader. Gamal nam het vervolgens op tegen de jonge Martin Khatchanov maar dolf het onderspit in vier games. Door de overwinning in het dubbel kwam HJMusic.nl weer op gelijke hoogte. Pecos nam daarna echter het voortouw en liep uit naar 4-2 via overwinningen van De Bruijn op Egeholt en van Khatchanov op Van der Lee. De afsluiting was een ware kraker tussen Nader en Gamal. Gamal bleek de zenuwen beter onder controle te hebben en pakte de vijfde game met 11-9 en bracht zo de eindstand op 4-3.

In de (vertekende) stand neemt HJMusic.nl nu de tweede plek in, met 20 punten uit 5 wedstrijden. Waar het team de afgelopen jaren steeds als 7e eindigde en promotie/degradatiewedstrijden moest spelen, lijkt het dit jaar duidelijk hoger te gaan eindigen. Hoewel het programma voor HJMusic.nl nog zwaar is met wedstrijden tegen Scyedam en Westa ligt een de plek bij de play-offs zelfs in het verschiet.