Nederlagen voor Pepijn en Gamal in Eredivisie

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Dit weekend kwamen Pepijn en Gamal in actie in de Eredivisie. Beide spelers leden een nederlaag met hun team. Pepijn verloor met PayPro.nl/DTK met 1-6 van Scyedam. Gamal ging met HJMusic.nl met 2-5 ten onder tegen Wijzenbeek/Westa.

Voor het team van Pepijn blijft het een moeilijk seizoen. Omdat de Chinees Sun Xiaomeng definitief niet naar Nederland komt, is Peter Verweij toegevoegd aan de het eerste team van PayPro.nl/DTK. Scyedam was daarna duidelijk te sterk. Alleen het dubbel was nog spannend. Pepijn verloor dus twee partijen. Zijn eerste partij ging met 1-3 verloren tegen Nederlands kampioen Michel de Boer. Zijn tweede nederlaag was verrassend. Met 3-0 ging Pepijn er af tegen Rajko Gommers. PayPro.nl/DTK staat door deze nederlaag nu laatste in de Eredivisie. De verschillen met nummer 7 AA-Drink/FvT en nummer 6 Pecos zijn klein, er is nog van alles mogelijk maar duidelijk is dat PayPro.nl/DTK een tandje bij moet schakelen om degradatie te ontlopen.

HJMusic.nl heeft na een aantal goede resultaten kans om de play-offs te halen. Zondag kreeg HJMusic.nl bezoek van de nummer 2 van vorig seizoen Wijzenbeek/Westa. Omdat Daan Sliepen geblesseerd was, speelde Westa met invaller Bob Franssen. Dit team bleek nog steeds te sterk voor de heren van HJMusic.nl: 2-5. HJMusic.nl won het dubbel en Nathan van der Lee won in de laatste partij van Franssen. Zowel Carsten Egeholt als Gamal kwamen er vandaag niet aan te pas en verloren hun beide enkelpartijen.

In de (vertekende) stand bezet HJMusic.nl nu (tijdelijk) de eerste plaats. De nummers 2, 3 en 4 hebben echter allen twee wedstrijden minder gespeeld en zullen HJMusic.nl nog gaan passeren. Ondanks de nederlaag tegen Westa heeft HJMusic.nl nog steeds kans op de play-offs. Westa, Enjoy & Deploy en Scyedam lijken de play-offs wel te gaan halen. HJMusic.nl en Bultman/Smash lijken de voornaamste kanshebbers voor plek 4. AA-Drink/FvT, Pecos en PayPro.nl/DTK strijden tegen rechtstreekse degradatie.