Pepijn wint B meerkampen

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Op 17 oktober waren de finales van de B, D en F meerkampen. Met de zege van Pepijn bij de B en van Henri bij de D werd SHOT uitstekend vertegenwoordigd op dit toernooi.

 

Pepijn Leppers heeft zondag in Zwijndrecht met grote overmacht de B-meerkampen gewonnen. Bijna alle wedstrijden resulteerden in een 3-0 overwinning voor Pepijn. Alleen tegen Partick Oeij moest Pepijn een game afstaan, maar hij won de partij alsnog. Door dit resultaat heeft Pepijn zijn felbegeerde A-licentie verdiend. Dit betekent dat hij nu tot de beste 25 Nederlandse heren behoort en mag deelnemen aan de Nederlandse Kampioenschappen, die in maart 2011 worden gehouden.

Henri ter Steeg heeft eenzelfde resultaat geboekt bij de D-meerkampen, maar niet met overmacht. Na een slecht begin, waarin de 1e wedstrijd ternauwernood werd gewonnen en de 2e verloren ging, begon de diesel op gang te komen. Vervolgens moest Henri nog zijn meerdere erkennen in noppenkoning Luc Janssen. Uiteindelijk werden 6 van de 8 wedstrijden gewonnen. Ook concurrent Marcel Vollebregt (Salamanders) won 6 van de 8 partijen, maar het onderling resultaat was in Henri’s voordeel. Hiermee heeft Henri zijn C-licentie verdiend.

Danny Hilhorst nam deel aan de finale van de F-meerkampen. Na een goed begin (2 gewonnen partijen), liep het allemaal wat minder, hetgeen uiteindelijk resulteerde in een plaats in de middenmoot.