Goede uitslagen voor SHOT

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Afgelopen week begon de 2e helft van de najaarscompetitie. Zes van de tien teams wisten tot winst te komen. Vooral de twee teams in de vijfde klasse lieten zich zien met een 9-1 en een 10-0 overwinning.

SHOT 1 begon de 2e helft met een uitwedstrijd tegen Rega. De heenwedstrijd leverde nog een 8-2 overwinning op, deze keer moesten de Soesters met 7-3 genoegen nemen. Dennis liet zien steeds in zijn ritme te komen in de seniorencompetitie. Hij was de man of the match met 3 overwinningen. Jos pakte 2 partijen en René 1. Het wordt ongekend spannend in deze poule. Het gaat tussen SHOT en SVE, maar ook TTVN ligt nog duidelijk op de loer.

De vraag of team 2 kampioen gaat worden, is inmiddels al door iedereen beantwoord. De vraag die nog wel openstaat is of Martin de competitie met een 100% score kan afronden. Het antwoord op deze vraag weten we na afgelopen vrijdag ook en luidt helaas ‘nee’. In Huizen had Jurriaan Dekker de eer om de felicitaties van Martin in ontvangst te mogen nemen. Tot 2-2 ging deze wedstrijd gelijk op (allemaal vijf-gamers), daarna gaf SHOT extra gas en dat resulteerde in een 7-3 overwinning. René scoorde zijn tweede hattrick op rij, Martin en Henri won beide twee partijen.

In de ‘6-4’ poule van team 3 gebeurde deze week iets raars. Er was namelijk maar één 6-4, die van SHOT tegen UTTC. Daarnaast was er een 7-3 en een 8-2. Joris en Rowan scoorden tweemaal, Gerben is met één overwinning zijn vormcrisis nog niet te boven. Gezien de herfstvakantie heeft Gerben komende week alle tijd om op trainingskamp te gaan en zo zijn vorm te herpakken. Voor dit team is alles nog mogelijk, van kampioenschap tot degradatie.

Ook voor SHOT 4 zijn er nog volop kampioenskansen. In een thuiswedstrijd werd HTTC met 7-3 verslagen. René bleef weer onverslagen, Wieb en Gerrit moesten éénmaal hun tegenstander feliciteren. De achterstand op ZTTV blijft 2 punten. Volgende week volgt de kraker in deze poule.

Bij SHOT 5 nam de jeugd het voortouw. Mark en Samad wonnen beide één partij, Michael versloeg daarentegen al zijn tegenstanders. Een 5-5 gelijkspel was het resultaat. Het zesde leed uit bij Hilversum een kleine nederlaag: 6-4. De verdeling tussen Axel, Joop en Danny was 2-1-1.

SHOT 7 moest deze week een zware nederlaag slikken. Waar uit nog met 7-3 werd gewonnen, werd in de return met 8-2 verloren van HTTC. Alleen Sebastiaan en Ted wisten hun tegenstander éénmaal op de knieën te dwingen. Dit team gaat het moeilijk krijgen om voor de voorjaarscompetitie een plek in de derde klasse veilig te stellen.

Het achtste team ging met 6-4 ten onder in Almere tegen Almeerspin. Fred won één partij, George twee. Jan had zijn avond niet en bleef met lege handen over. Doordat de concurrentie ook punten liet liggen, blijft dit team wel aan kop in de vierde klasse.

In de vijfde klasse werden de echt grote uitslagen genoteerd. Het negende liet één punt liggen tegen HTTC. Het tiende met Jan, Anton en Hans scoorden een clean sheet tegen BAT.