Pepijn scoort belangrijke punten voor DTK

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Zaterdag trad Pepijn met PayPro.nl/DTK’70 aan tegen titelkandidaat Wijzenbeek/Westa. Pepijn was belangrijk voor zijn team door twee overwinningen te boeken. Dit waren de enige punten voor DTK, de eindstand was derhalve 5-2 in het voordeel van Westa.

PayPro.nl/DTK’70 is verwikkeld in een gevecht om zich te handhaven in de eredivisie. Voorafgaand aan dit weekend bezette het team de achtste en laatste plek. Het was dus voor DTK’70 zaak om dit weekend een aantal belangrijke punten te pakken om niet te ver achterop te raken in de strijd om de plaatsen 6 en 7.

Pepijn beet het spits af tegen Liu Qiang en behaalde een knappe 3-2 overwinning. De voorsprong van DTK was echter van korte duur, in korte tijd liep Westa uit naar 4-1. Alleen het dubbel leverde een vijf-gamer op. Casper ter Luun (2x) en Peter Verweij hadden geen kans in hun enkels. Pepijn scoorde daarna het tweede punt door Paul v/d Leur te verslaan. Martijn de Vries versloeg daarna eenvoudig Peter Verweij waarmee de eindstand van 5-2 bereikt was.

Concurrent AA-Drink/FVT deed redelijke zaken door 3 punten te pakken tegen Bultman/Smash. DTK staat nog steeds achtste, de verschillen met AA-Drink/FVT en Pecos zijn echter zeer gering.