Dennis South wint in Hoorn

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Afgelopen zondag stond het B-ranglijsttoernooi in Hoorn op programma. Vanuit SHOT deden Dennis South, Roy Kapel en Luuk Pronk. Dennis wist knap het Juniorentoernooi te winnen en verdiende hiermee zijn A-licentie!

Zondag vroeg vertrokken Luuk Pronk, Rene koster, en Dennis South naar het mooie Hoorn. De eerste wedstrijden begonnen om 10 uur.

Dennis begon zijn eerste wedstrijd een beetje matig met een 2-0 achterstand maar toch kon Dennis toch nog in de 5e game winnen. De 2e wedstrijd speelde Dennis veel beter en won hem ook met 3-0. Zijn laatste wedstrijd van de poule won Dennis met 3-1 waardoor hij eerste werd in zijn poule.

Luuk Pronk zat in een 3-mans poule, zijn eerste wedstrijd was tegen een goede speler maar helaas kon hij deze niet pakken, zijn 2e wedstrijd ging het er om, om nog naar de hoofdronde te komen, maar wederom verloor hij nipt. Dus moest Luuk naar de troostronde maar ook die verloor hij de eerste ronde.

Roy kapel werd 2e in zijn poule, waarbij hij naar de hoofdronde ging. Maar helaas verloor Roy deze.

Dennis speelde om 1 uur de volgende ronde (laatste 16). Deze speelde Dennis goed, en won met 3-1. Om 2 uur moest Dennis de kwartfinale spelen, Dennis speelde zeer slim maar het was een moelijke wedstrijd. Dennis stond met 2-0 voor maar hij moest nog wel 2 games weggeven voordat hij deze wedstrijd won. Om 3 uur waren de halve finales, Dennis speelde tegen een zeer goede speler, met veel geluk in de laaste game won hij deze met 3-0. Om 4 uur was de finale, Dennis was wat zenuwachtig maar door slim en geconcentreerd te spelen won hij de eerste game, 2e game verloor hij, de 3e game ging weer naar Dennis, maar helaas moest het toch een vijf setter worden maar deze won Dennis met 11-2.

Bedankt chauffeur/coaches René Koster en Joris Leppers.