13e OTC toernooi bij SHOT

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Op zondag 24 oktober 2010 werd voor de dertiende maal door SHOT het OTC toernooi georganiseerd in onze sportzaal te Soest. Er waren 43 deelnemers, waarvan vijf van onze eigen vereniging.

Er werd gespeeld met meerkampen en als vanouds met een puntentelling tot de 21. De nummers 1 en 2 in elke klasse kregen een beker, terwijl bovendien alle deelnemers een fles wijn mee naar huis kregen. Het toernooi werd onder deskundige leiding van Ton Roetman geleid. Veel dank aan Robin, Sascha en Axel die deze dag achter de bar geholpen hebben.

In de A-klasse kwam Gerrit Leeflang uit. In deze sterke bezette poule behaalde hij een zeer respectabele 4e plaats.

In de C-klasse kwamen Jan Opmeer, George Demmenie en Fred van der Haar uit. In deze poule werd Jan eerste en George tweede. Fred eindigde op de 5e plaats.

In de D-klasse deed Ted van Velzen mee. Ondanks een opgelopen rugblessure eindigde Ted als eerste in deze poule.

De eindstanden van alle poules zijn te vinden in bijgevoegd document.

Deze dag verliep in een gezellige sfeer. Velen bedankten de organisatie voor deze geslaagde dag en zegden toe volgend jaar weer zeker van de partij te zijn. Voor Ton Roetman was dit de laatste keer dat hij het OTC toernooi leidde. Hij heeft aangekondigd dat hij hiermee wil gaan stoppen. Onder dankzegging en luid applaus van alle deelnemers ontving hij van de vereniging een aandenken voor al die jaren dat hij het OTC toernooi bij SHOT organiseerde.

Ton Roetman en Martin Briƫt (Toernooi-organisatie)