Samad schittert als invaller in team 2

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Afgelopen week kwamen de SHOT teams weer in actie voor de zevende ronde in deze najaarscompetitie. Een ronde met minder goede resultaten dan de voorgaande weken. Slechts 3x winst voor SHOT. Opvallend deze week was het optreden van Samad. Hij viel in in team 2 en wist twee partijen te winnen!

In de strijd om de titel in de Hoofdklasse deed het eerste team geen goede zaken. Nummer 3 TTVN was met 6-4 te sterk. Jos en Dennis wonnen beide twee partijen, Hans bleef met lege handen. Doordat koploper SVE ook punten liet liggen, 5-5 tegen VTV, bleef de schade beperkt.

Team 2 nam het op tegen Woerden. Samad verving Martin en deed dat met verve. In zijn tweede partij pakte Samad knap zijn eerste winstpartij, Jerrie van Oeveren was het slachtoffer. In de laatste partij van de avond nam Samad het op tegen Edwin Deisting en dat werd een ware kraker. Met veel inzet en gedurfd en gevarieerd spel wist Samad deze partij heel knap in vijf games te winnen. Een groot applaus van het SHOT publiek viel hem ten deel. Aangezien Henri en René ook twee partijen pakten en samen het dubbel, was de einduitslag 7-3.

Voor team 3 blijft het spannend, nog steeds is alles mogelijk, ook na de 5-5 van afgelopen vrijdag. Tsuri en Rowan wonnen 2 partijen, Joris won 1 partij. Komende week gaat het derde op bezoek bij koploper Hilversum, een belangrijke pot om weg te komen uit de degradatiezone en omhoog te kunnen kijken naar de strijd om het kampioenschap.

SHOT 4 deed deze week slechte zaken. Uit bij concurrent ZTTV werd met 7-3 verloren. René en Gerrit pakten één pot en het dubbel was voor SHOT. Door deze nederlaag heeft ZTTV een belangrijke, en wellicht beslissende, voorsprong genomen in deze 3e klasse poule.

SHOT 5 kwam deze week niet in actie. Het zesde team moest op bezoek bij Hilversum en leed een kleine nederlaag: 6-4. De verdeling was Axel 2 en Joop en Danny beide 1. Dit team staat dit moment 4e, er is een klein gaatje met de nummer 5, maar het blijft nog even spannend.

Net als het zesde leed ook het zevende team een 6-4 nederlaag. Tielse TC bleek te sterk. Sebastiaan was de kopman aan SHOT zijde met twee overwinningen, Edgar en Matthijs mochten ook éénmaal de felicitaties in ontvangst nemen.

Ook een 6-4 viel er te noteren voor team 8, maar in dit geval waren de 6 punten voor SHOT. George en Fred wonnen beide één partij, Barend had een goede avond en scoorde een zuivere hattrick! Omdat concurrent Overhees met 10-0 won van TVP, moet het 8e de 1e plaats weer overdragen aan Overhees. Het verschil bedraagt 1 punt, de beslissing valt pas in de laatste wedstrijd als beide teams tegen over elkaar staan.

In de 5e klasse boekte SHOT 9 ook een 6-4 overwinning. Matthijs bleef knap ongeslagen en ook Sascha was goed op dreef met twee overwinningen. Martin kon vrijdagavond helaas niet tot winst komen.

Bij SHOT 10 tenslotte viel er een gelijkspel te noteren. Hier was Anton de man van de wedstrijd, hij scoorde een hattrick. Teamgenoten Hans en Jan scoorden beiden één punt.