Druk weekend voor jeugd SHOT 1

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Afgelopen weekend kwam het eerste jeugdteam van SHOT tweemaal in actie. Op zaterdag werd gelijk gespeeld tegen SETA. Op zondag volgde een uitwedstrijd tegen JCV uit Vught. Deze ging helaas met 8-2 verloren.

 

ZA 30 okt 14:00 – SHOT (S) 1- Seta 1

Een wedstrijd die volgens de papieren te winnen moest zijn. Het pakte echter anders uit. De mannen van Seta waren op en top gemotiveerd het geen niet altijd van SHOT 1 gezegd kan worden. De schade bleef gelukkig beperkt. Luuk won 2 partijen, Michael 1 en Roy ook 1. Het dubbel Luuk en Michael werd gewonnen waardoor de eindstand 5 tegen 5 werd. Bij een optimale inzet en concentratie had hier zeker winst in gezeten. Boos worden tijdens de wedstrijd werkt helaas averechts, hetgeen zijn uitwerking dan ook niet heeft gemist. Daardoor geef je de tegenpartij uiteindelijk een vierde man.

Zo 31 oktober 12.00 JCV- Shot(S) 1

Om 10.00 uur vertrokken we naar Vught waar om 12.00 uur gespeeld moest worden. JVC staat net boven SHOT in de competitie hetgeen dus een leuke wedstrijd zou moeten opleveren. Dat was echter niet zo. Kennelijk was het voor ons team te vroeg om te tafeltennissen hetgeen goed te merken was. Het bleef niet al te stil achter de tafel wat zijn weerslag vond in het vertoonde spel. Luuk won 1 wedstrijd en Roy won 1 wedstrijd en daarbij bleef het. Maar als de wil er niet is om te spelen, kun je nauwelijks anders verwachten. Als je het spel cadeau geeft, mag je ook niet verwachten dat je zult winnen.

De eindstand was dus 8-2 in het nadeel van SHOT. Kennelijk was de coach van de tegenpartij het ook zat en maakte daarover een mijns inziens terechte opmerking richting Michael en Luuk.