Menereis Open Soester 2011

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De Menereis Open Soester worden in 2011 gespeeld op zaterdag 8 januari (Jeugd) en zondag 9 januari (Senioren). Op zaterdag begint het toernooi om 09:00u en op zondag om 09:30u. Op beide dagen is de zaal om 08:00u geopend.

Meer informatie over het toernooi vind je in onderstaande documenten:

Update 4 januari

We wensen iedereen een gezond en sportief 2011 toe. Traditioneel kunnen we het jaar dus weer beginnen met de Menereis Open Soester. Inmiddels zijn de inschrijvingen voor jeugd als senioren gesloten. Ter herinnering, het toernooi begint op zaterdag (jeugd) om 09:00u en op zondag (senioren) om 09:30u. De zaal is op beide dagen om 08:00u geopend. Daarnaast een herinnering voor het inschrijfgeld (€ 7,=). Dit kun je overmaken op rekeningnummer 3159.94.428 tnv SHOT Soest ovv Menereis Open Soester 2011. Wij kijken uit naar wederom een leuk en sportief evenement!

Update 21 december

De laatste dagen zijn veel inschrijvingen voor het seniorentoernooi ontvangen. Het maximum aantal deelnemers van 84 is nu bereikt. Dit betekent dat de inschrijving voor het seniorentoernooi is gesloten. Er is een reservelijst voor het geval spelers zich afmelden. Wil je op de reservelijst, stuur dan een mailtje aan info@opensoester.nl.

Een voorlopige deelnemerslijst is beschikbaar. Let op: aan deze lijst kunnen geen rechten ontleend worden, inschrijving is onder voorbehoud van betaling.

Voor het jeugdtoernooi is de inschrijving nog open. Deze zal sluiten op 31 december. Het maximum aantal deelnemers bedraagt hier 105.

Update 18 december

Het inschrijfformulier voor de senioren is weer beschikbaar. Je kunt je dus weer inschrijven voor het jeugd- en seniorentoernooi. De inschrijving sluit uiterlijk 31 december.

Update 15 december

In verband met benodigd onderhoud is het inschrijfformulier op dit moment niet beschikbaar. Zaterdag is het formulier weer online en kan er weer ingeschreven worden.

Algemeen

Inschrijven kan via de menu-opties aan de linkerkant. Als de inschrijving gelukt is, krijg je daarvan een bevestiging op het scherm. Daarnaast zul je dan een e-mail krijgen met de bevestiging van de voorlopige inschrijving en de inschrijfgegevens. De inschrijving wordt definitief zodra het inschrijfgeld ontvangen is.

Voor het jeugdtoernooi is het maximum aantal deelnemers 105. Aan het seniorentoernooi kunnen maximaal 84 spelers deelnemen. Om aan het seniorentoernooi deel te kunnen nemen, moet je in de najaarscompetitie in de seniorencompetitie hebben gespeeld.