Welke teams kunnen kampioen worden?

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De competitie nadert het einde. Voor de meeste teams staat over twee weken de laatste wedstrijd op het programma, een aantal moet ook volgende nog aan de bak in de inhaalweek. Welke SHOT teams kunnen deze competitie nog kampioen worden?

In de Hoofdklasse strijdt SHOT 1 samen met SVE om het kampioenschap. Met nog twee wedstrijden te gaan, heeft SVE een kleine voorsprong van 2 punten. In de laatste wedstrijd staan beide teams tegenover elkaar. Gezien de 8-2 overwinning van SHOT in de heenwedstrijd, is SHOT licht favoriet.

SHOT 2 werd vorige week, in de 8e speelronde (!), al op overtuigende wijze kampioen. Dit kampioenschap is dus al mooi binnen!

Ook SHOT 3 doet in de 2e klasse weer mee om het kampioenschap. Vrijdag werd met 7-3 gewonnen van Elan. Naast SHOT maken ook Hilversum, UTTC en Elan kans op het kampioenschap en in deze poule telt echt ieder punt. Kortom, een zinderende ontknoping staat ons te wachten op vrijdag 26 november.

In de derde klasse zullen we geen kampioensteam mogen gaan huldigen, en dit geldt ook voor teams 9 en 10 die in de vijfde klasse uitkomen.

In de vierde klasse heeft SHOT 8 afgelopen week goede zaken gedaan. Zelf wonnen de mannen met 7-3, concurrent Overhees ging overwacht met 8-2 onderuit tegen de nummer 3 (VTV). Op 26 november verdedigt het achtste een voorsprong van 4 punten. Vier punten zijn dan voldoende voor het kampioenschap en dat moet zeker haalbaar zijn.

Kortom, één team (2e) is al kampioen en op de laatste wedstrijddag (26 november) kunnen teams 1, 3 en 8 kampioen worden. Deze drie teams spelen dan alledrie thuis. Dat belooft dus alvast een gezellige avond te worden. Gaat het team 1, 3 en 8 lukken? We zullen het zien op 26 november!