Newsflash Activiteitencommissie

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Nu het nieuwe jaar alweer in volle gang is een ook de voorjaarscompetitie weer van start is gegaan, kunnen we weer een leuke update geven vanuit de activiteitencommissie. In deze newsflash vind je informatie over de vrijwilligersavond, het WK in Rotterdam en het 60-jarig jubilieum van SHOT.

Op zaterdag 26 februari spelen zowel onze drie jeugdteams en het eerste seniorenteam hun 2e thuiswedstrijd. Deze gelegenheid willen wij combineren met de vrijwilligersavond die vanaf dit jaar jaarlijks gehouden zal worden. Tijdens deze avond mogen alle vrijwilligers genieten van een lekker buffet die door de activiteitencommissie geregeld gaat worden. Daarnaast zal ook de vrijwilliger van het jaar 2010 de befaamde beker in ontvangst nemen. De definitieve details zullen op korte termijn in een uitnodiging aan jullie toegezonden worden.

Vorig jaar hebben een tiental clubleden hun best gedaan om zoveel mogelijk loten van de grote clubactie te verkopen. Een deel van deze opbrengst is altijd ten gunste van de vereniging. Het doel van deze actie was zoveel mogelijk opbrengst verzorgen zodat wij, als vereniging, met een grote en gezellige groep naar het WK in Rotterdam kunnen afreizen. Op zondag 8 mei gaan is er de mogelijkheid om samen met andere SHOT-ters mooi tafeltennis te kunnen zien. Ook hiervoor geldt, een uitnodiging met meer informatie zullen jullie vanzelf ontvangen.

Dan hebben we tot slot ook nog het 60-jarige jubileum van SHOT. Ook hiervoor is een definitieve datum vastgesteld en deze mogen jullie ook in de agenda zetten. Het gaat hier om zaterdag 20 augustus. Dit is aan het einde van de zomervakantie en zit mooi tegen het begin aan van een nieuwe competitie. De invulling van het jubileum blijft nog even een verrassing en hier gaan jullie ongetwijfeld nog veel meer over horen.

Kortom, zet al deze data in je agenda en zorg dat je erbij kunt zijn. Dan maken we er met zijn allen een hoop mooie en leuke momenten van.

Namens de activiteitencommissie,

René Rietveld