Feestelijke afsluiting competitie

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Vrijwel alle teams spelen thuis. Helaas staat er nergens meer een kampioenschap op het spel voor de thuisspelende teams. Alleen bij de starters, die allebei uit spelen, kunnen er nog prijzen gepakt worden. Team 5 kan, nadat het in de poule al 1e was geworden, ook nog 1e worden van de hele regio midden. Zij spelen de finale om plek 1/2 tegen TTVN. SHOT 6 speelt de finale om plaats 5/6 tegen SVE.

Om de competitie feestelijk af te sluiten kan er na de wedstrijd weer gegeten worden. Voor slechts €2,- per persoon zal er weer genoeg patat en snacks te eten zijn en natuurlijk zal er ook drinken zijn. Rond de klok van 6 gaan we beginnen. Ook na het eten is er weer genoeg te doen. In de kantine kunnen spelletjes worden gespeeld (als jij nog een leuk bordspel hebt, neem hem dan vooral mee!) en in de zaal zal er in de ene helft een film gekeken worden op een groot scherm en in de andere helft zullen er een paar leuke tafeltennisspelletjes klaar staan, zoals bijvoorbeeld 2 tafels achter elkaar en een tafel met een hoge afscheiding als netje.

Kortom, er is weer genoeg te doen bij SHOT! Wil jij blijven eten, geef je dan op door een mailtje te sturen naar robinderoode@hotmail.com, of zet je naam op de inschrijflijst op het prikbord in de kantine. Neem gerust je vrienden en/of familie mee (vergeet hun ook niet op te geven!), dan maken we er met z’n allen weer een gezellige avond van!

Tot zaterdag!

Robin de Roode