WK Tafeltennis

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Van 8 tot en met 15 mei worden in Sportpaleis Ahoy in Rotterdam de Wereldkampioenschappen tafeltennis gespeeld. Er worden ongeveer 700 deelnemers uit 140 landen verwacht, waaronder onze eigen toppers Li Jiao en Li Jie. Op de SHOT site zullen de komende tijd verschillende berichten geplaatst worden over het aanstaande WK. In dit eerste artikel aandacht voor Bettine Vriesekoop, ambassadrice van het WK, en de vrijwilligers.

Ambassadrice Bettine Vriesekoop

Als WK Ambassadrice is Bettine Vriesekoop ‘het’ gezicht van de WK tafeltennis 2011 in Rotterdam.

 Zij wordt ingezet bij alle activiteiten waarbij de WK tafeltennis 2011 gepromoot wordt. Bettine zet zich dus in voor een succesvol WK.

Bettine Vriesekoop over de WK tafeltennis 2011:

“Het wordt een geweldig WK met veel media-aandacht, een uitzinnig publiek en aantrekkelijke wedstrijden waar het Nederlandse publiek echt warm voor zal lopen. Ik verwacht ook dat de populariteit van de tafeltennissport zal toenemen.”

Vrijwilligers

Om de WK een zo groot mogelijk succes te maken zijn er veel mensen nodig. Professionals maar ook vrijwilligers zijn hiervoor onmisbaar. Voor vrijwilligers is het een unieke kans dit evenement van dichtbij mee te maken. Er zijn verschillende taken beschikbaar van kaartcontrole tot het ondersteunen van de ITTF. Is dit wat voor jou? Meld je dan aan via www.wktafeltennis.nl/vrijwilligers.html!