Oliebollentoernooi op 30 december

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Sinterklaas is alweer het land uit en de Kerstman staat ook al bijna voor de deur. Kortom, het einde van 2011 zit er alweer aan te komen. Dit betekent dat het ook weer tijd is voor het Oliebollen toernooi van SHOT! Net als vorig jaar zal het toernooi op (vrijdag) 30 december gespeeld worden.

 

Dit toernooi is bedoeld voor de leden om elkaar voor het nieuwe jaar nog te zien en wordt dan ook gespeeld met een knipoog. Het gaat om de gezelligheid, de combinatie van jong en oud, natuurlijk de oliebollen en dit jaar is er ook weer een leuke prijs te verdienen!! Wat die prijs is, daar zul je eerst voor moeten tafeltennissen om er achter te komen.

Zaal open:  13.00 uur.

Aanvang: 14.00 uur.

Einde: 17.00 uur (afhankelijk van aantal deelnemers)

Speelsysteem: Er wordt gespeeld in Best of 3 games tot de 21.

Toernooivorm: Laat je verrassen!

Deelname is €2,50 p.p. en dit kan op de dag zelf betaald worden, dit is inclusief avondeten & een drankje erbij. 
jeugd en senior zijn allebei welkom!  Aan het einde van het toernooi en na de prijsuitreikingen, 17:30u, zullen we gezamenlijk alvast toosten op een spannend en sportief clubjaar 2012!
Kortom, zorg dat je erbij bent!!! Schrijf je alvast in via danny.hilhorst@shot.nl of gebruik de inschrijflijst op het prikbord in de kantine.

Kom dus gezellig het jaar afsluiten bij SHOT. Ook als je niet meespeelt, ben je natuurlijk welkom om een oliebolletje te komen eten.


Namens de activiteitencommissie,
Danny Hilhorst &
Axel Diemers