Voorlopig schema WK bekend

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Over vier maanden vindt het WK tafeltennis in Rotterdam plaats. Vandaag presenteerde de organisatie het voorlopige wedstrijdschema van het toernooi. Het toernooi begint op zondag 8 mei met de kwalificatiewedstrijden. De finales zijn gepland in het finaleweekend van 14 en 15 mei. De dames enkelfinale is op zaterdag 14 mei, de heren enkelfinale is op 15 mei het slotstuk van het toernooi.

Korting op toegangskaarten

Tot 1 maart 2011 kan iedereen profiteren van flinke kortingen in de voorverkoop. Voor NTTB leden kan de korting zelfs oplopen tot meer dan 50% als ze hun kaarten via de vereniging bestellen. Vanaf 1 maart vervalt de voorverkoop korting. Informatie over de voorverkoop van kaarten via SHOT vind je binnenkort op deze site en zal ook tijdens de trainingen onder de aandacht worden gebracht.

Join the table!

Naast kijken kun je op de WK ook zelf tafeltennissen. Er is een hal beschikbaar met 100 tafeltennistafels waar verschillende activiteiten plaatsvinden. Officiële NTTB

evenementen worden georganiseerd. Ook is er een speciale Table Stars dag. Tot slot staan er voor specifieke doelgroepen ook tafeltennisactiviteiten op het programma. Daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld ladies-dag, bedrijven tafeltennis, “Aziaten-dag”, gehandicapten etc. Er is voor iedereen wat te beleven. Join the table! Wil je meer informatie over het programma en de dagen van de diverse activiteiten: zie www.wktafeltennis.nl.

Volg de WK nu ook online

Ook de WK organisatie maakt gebruik van social media. Blijf op de hoogte via onze hyves wktafeltennis2011, facebook wttc table tennis, of volg ons op twitter @wktafeltennis. We zijn ook benieuwd naar jullie mening over de WK, dus laat een bericht achter op een van onze accounts. Meld je aan! Voor meer informatie, meld je aan voor de nieuwsbrief op www.wktafeltennis.nl