Aanstaande zaterdag filmmiddag

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De competitie gaat volgende week weer van start en dat betekent dat dit alweer het laatste competitieloze weekend is. Aangezien er dan voorlopig geen gezellige activiteiten meer georganiseerd kunnen worden, wordt er aanstaande zaterdag 22 januari een filmmiddag gehouden. Om 4 uur kan iedereen bij SHOT een filmp komen kijken en kan er daarna gegeten worden (we gaan eten bestellen, dus neem genoeg geld mee!). Na het eten kan er natuurlijk nog het een en ander in de zaal worden gedaan, zoals voetballen of iets dergelijks, en in de kantine blijft het natuurlijk ook gezellig. Opgeven is niet nodig, je kunt gewoon binnenstappen als je zin hebt. De zaal en kantine zullen vanaf half 4 open zijn. Neem gerust vrienden of familie mee, hoe meer mensen er komen, hoe gezelliger het wordt!