Mededelingen van het bestuur

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De werkgroep ledenwerving en behoud heeft op het onlangs gehouden KTTF toernooi aan alle deelnemers folders uitgereikt met informatie over onze vereniging. Bovendien maakten de deelnemers kans op een (tafeltennis-)prijs die door onze hoofdsponsor Menereis beschikbaar werd gesteld. Op het oliebollentoernooi waren al 4 nieuwe gezichten te zien. Op zaterdagochtend is er weer een training voor (nieuwe) jeugdleden. Deze training wordt verzorgd door Matthijs en Danny. Helemaal klasse!

Anton Simonis heeft onlangs op verzoek van de ALV de bestaande verzekeringen van SHOT bestudeerd en een advies aan het bestuur uitgebracht. Zijn conclusie is dat de rechtsbijstand-/ en bestuursaansprakelijkheidsverzekering opgezegd kunnen worden. Het verzekeren van deze risico’s zijn tevens via de gemeente Soest geregeld. Het bestuur heeft zijn advies overgenomen. Dat bespaart dus weer premie.

De activiteitencommissie treft voorbereidingen om het 60-jarig jubileum van de vereniging niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. Er zijn al leuke ideeën bedacht. Het belooft een actieve, vermakelijke en smakelijke dag te worden. Houd zaterdag 20 augustus maar vast vrij in je agenda!

Op zondag 8 mei 2011 gaan we met belangstellenden naar het WK tafeltennis in Rotterdam. De activiteitencommissie komt binnenkort met nieuws over de verkoop van de entree kaarten. Bedoeling is dat we daar met een grote afvaardiging naartoe gaan. Voor meer informatie kun je contact opnemen met René Rietveld.

In de zaal is voor de ramen nog een gedeelte niet afgeplakt. Dit is door de lichtinval soms hinderlijk tijdens het tafeltennissen. Van de gemeente moet dit open kunnen blijven omdat overdag de lichtinval voor sporters een voorschrift is. Een optie is als we gordijnen hebben die zo nodig de lichtinval tegen gaan. Wie heeft er een idee of kent een sponsor?