Uitnodiging vrijwilligersavond SHOT

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Zoals de vorige News Flash van de activiteitencommissie aangekondigd, vindt op zaterdag 26 februari de SHOT vrijwilligersavond plaats. Hieronder vind je meer informatie over deze avond. Lees het snel door en meld je snel aan bij René Rietveld.

Voor verenigingen wordt het tegenwoordig steeds belangrijker dat er genoeg vrijwilligers de handen uit de mouwen willen steken. Het zal dan ook niemand verbazen dat ook SHOT vrijwilligers nodig heeft. Het bestuur realiseert zich dit natuurlijk ook en zij willen jullie allen hiervoor een blijk van dank geven. Het idee is om een jaarlijks terugkerende vrijwilligersavond te gaan organiseren. Iedereen die het afgelopen jaar iets voor de vereniging heeft gedaan of heeft betekend, mag hier dan ook bij aanwezig zijn.

Zoals jullie allen al eerder hebben kunnen lezen zal de vrijwilligersavond dit jaar gehouden gaan worden op zaterdag 26 februari. Deze zaterdag is gekozen omdat op deze dag tevens de 2e thuiswedstrijden van de jeugdteams en het eerste seniorenteam is.

Wat gaat deze avond nou voor jullie inhouden? Vanaf 18.00 uur is er de mogelijkheid om namens het bestuur een drankje in ontvangst te nemen. Tevens kan iedereen dan ook nog even naar het 1e seniorenteam kijken die dan nog bezig is met de thuiswedstrijd. Dan is er rond 19.00 uur gelegenheid om gebruik te maken van het buffet. Deze varieert van zowel warme als koude hapjes en er is genoeg voor iedereen. Aansluitend aan het eten zal er nog een korte speech gehouden worden waarbij, niet te vergeten, de vrijwilliger van 2010 even in het zonnetje wordt gezet. Tot slot is er voor iedereen gelegenheid om nog in de kantine na te genieten van alles.

Kortom, heb jij in het afgelopen jaar iets voor SHOT betekend, geef je dan op en geniet samen met alle andere vrijwilligers van een leuke en gezellige avond. Opgeven doe je uiterlijk voor 23 februari door een mail te sturen naar rene.rietveld@shot.nl.

Namens de activiteitencommissie,

René Rietveld