Resultaten 3e speelronde

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De derde speelronde al weer. De posities van de verschillende teams beginnen zich af te tekenen en dat ziet er voor SHOT niet slecht uit in deze voorjaarscompetitie. Wederom meer overwinningen dan nederlagen (4 om 3, met 1 gelijkspel) en SHOT 4,5 en 9 die zich kandidaat gesteld hebben voor een kampioenschap.

Hoofdklasse Over ’t Net 1 SHOT 2 5 – 5 2 Overwinningen voor Martin en René, Henri bleef steken op één winstpartij. Het tweede staat op de tweede plek. Volgende week de topper tegen favoriet SVE.
2e Klasse Bijmaat 3 SHOT 3 2 – 8 Een keurige overwinning waarmee dit team zich nu duidelijk in de middenmoot vestigt. Luuk en Joris scoorden een hattrick, René moest tweemaal zijn tegenstander feliciteren.
3e Klasse SHOT 4 Buna 2 9 – 1 Na de 10-0 van vorige week weer een monsterscore voor dit team dat nu echt op weg lijkt naar de 2e klasse. Mark gunde de tegenstanders een puntje, Samad en Michael vonden dat niet nodig.
3e Klasse Woerden 3 SHOT 5 3 – 7 Een hattrick voor Gerrit. Maria en Wieb wonnen beide 2 partijen. Ook dit team staat er goed voor in de strijd om het kampioenschap.
3e Klasse TTVN 6 SHOT 6 2 – 8 Goed herstel na de nederlaag van vorige week. Matthijs en Gerben leverden één partij in. Axel scoorde 3x. Stabiele middenmotor dit team.
4e Klasse SHOT 7 VTV 11 3 – 7 Zowel Joop, Matthijs en Ted mochten zich éénmaal laten feliciteren. Dit team staat keurig in de middenmoot.
4e Klasse De Vaart 1 SHOT 8 6 – 4 Traditioneel een team dat meedoet om het kampioenschap, maar deze competitie gaat het moeizaam. Nu een 5e plaats, maar de verschillen zijn erg klein, dus alles is nog mogelijk.
5e Klasse Elan 8 SHOT 9 1 – 9 Wederom een hele mooi overwinning voor Martin, Martijn en Sascha. In de laatste partij van de avond liet Martijn het enige puntje liggen. Na 3 speelrondes staat onze jongens bovenaan in de vijfde klasse.
5e Klasse SHOT 10 Hilversum 20 0 – 10 Op sommige punten kun je een voorbeeld nemen aan team 1, maar team 10 heeft het verkeerde voorbeeld overgenomen getuige deze 0-10. Nog steeds lekker in de middenmoot dus niets aan de hand.