Zaterdag filmavond

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Aangezien er het komende weekend geen competitiewedstrijden gespeeld zullen worden, staat er zaterdag 19 februari weer een gezellige filmavond op het programma. Iedereen mag langskomen, de kantine zal vanaf 17:00 uur opengaan. Je hoeft je niet op te geven.

Eerst gaan we met zijn allen wat te eten bestellen, zorg dus dat je wel (genoeg) geld bij je hebt! Daarna zullen de films van start gaan. We gaan beginnen met een comedy-film en daarna is er nog de mogelijkheid voor een actie-film of zoiets dergelijks. Natuurlijk kan je ook nog voetballen of iets ander leuks doen in de zaal. Er staat geen eindtijd gepland, je mag komen en gaan wanneer je wilt. Kom dus allemaal en neem gerust wat vrienden of familie mee, dan maken we er met z’n allen weer een gezellige avond van.

Namens de Activiteitencommisie,

Robin de Roode en René Rietveld