Wie gaat er 14/15 mei mee naar het WK?

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Zoals jullie allemaal weten, vindt van 8 t/m 15 mei de WK tafeltennis in Rotterdam plaats. Op 8 mei wordt er een speciale activiteit voor de Jeugd georganiseerd. Hierover vindt communicatie plaats vanuit de activiteitencommissie. In het finaleweekend van 14 en 15 mei willen we ook graag met een afvaardiging van SHOT richting Rotterdam gaan om tafeltennis op het allerhoogste niveau te kijken.

Om gezamenlijk kaarten te kopen en één en ander te regelen rondom gezamenlijk vervoer, willen we graag inventariseren welke SHOT-ters op die dagen mee willen. Geef je daarom even op bij René de Gier en geef aan op welke dagen (14, 15 of beide dagen) je mee wilt en of je kan rijden.

Als je mee wilt, dan uiterlijk zaterdag 26 februari bij de vrijwilligersavond een reactie. Dit is van belang zodat we voor 1 maart kaarten (met korting) kunnen bestellen. Voor de volledigheid melden we deze trip voor eigen kosten is.