Resultaten 4e speelronde

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Op weg naar de wintersport werd de 4e competitieronde afgewerkt. Het was lang geleden maar SHOT 2 leed weer eens een nederlaag, SVE bleek in Utrecht te sterk. SHOT 4 en 9 boekten weer mooie overwinningen in hun race naar het kampioenschap. Ditmaal toch weer 5 overwinningen, tegenover 1 gelijkspel en 3 nederlagen. SHOT 1 komt dit weekend niet in actie.

Hoofdklasse SVE 1 SHOT 2 7 – 3 SHOT kwam door Martin op voorsprong, maar daarna was het 7x raak voor SVE. Martin en René zorgden dat het slotakkoord voor SHOT was. SVE gaat kampioen worden in deze kampioen, SHOT speelt volgende week om plaats 2 en 3 tegen TTVN.
2e Klasse UTTC 4 SHOT 3 5 – 5 Het tweede gelijkspel voor dit jeugdige team. Luuk en Joris scoorden tweemaal, René zorgde voor het vijfde punt. De tweede plaats lijkt het hoogst haalbare voor dit team. Of dit haalbaar is zal de komende weken blijken.
3e Klasse Elan 5 SHOT 4 3 – 7 Een valse start, want SHOT kwam met 3-0 achter. Maar ook deze concurrent werd verslagen. De voorsprong op de nummer 2 bedraagt inmiddels 8 punten. Mening team in de 2e klasse kijkt met angst en beven vooruit naar de najaarscompetitie in de hoop dat ze deze promovendus niet gaan treffen.
3e Klasse SHOT 5 Laren 2 0 – 10 Een zeperd voor team 5. Vorige week sprak deze razende reporter nog over een potentieel kampioenschap, wellicht was de druk daardoor te hoog want tegen Laren kwam SHOT er niet aan te pas. Laren voert de ranglijst aan, SHOT 5 is een middenmotor.
3e Klasse SHOT 6 Hilversum 12 2 – 8 Een forse nederlaag voor team 6. Axel en Gerben pakten nog een potje mee, Danny bleef met lege handen achter. Ook dit team verblijft in de middenmoot.
4e Klasse SHOT 7 ONI 2 6 – 4 Na een 2-0 voorsprong kwam ONI sterk terug tot 2-4. Daarna schakelden Joop, Matthijs en Ted een tandje bij en haalden de 6-4 overwinning binnen. Allemaal twee overwinningen en ja ook dit team verblijft in de middenmoot.
4e Klasse Woerden 8 SHOT 8 1 – 9 Yes, SHOT 8 is los! George, Fred en Barend scoorden alledrie een hattrick, het dubbel werd aan de gastheren gegund. De heren staan nu weer op de 2e plaats, de nummer 1 is een paar punten los maar dat gat is zeker nog te dichten.
5e Klasse SHOT 9 Hilversum 21 7 – 3 Een mooie overwinning voor team 9. Martin en Martijn moesten eenmaal hun tegenstander feliciteren, Sascha liet het zo ver niet komen en scoorde een overtuigende hattrick. Het negende team staat nog steeds mooi bovenaan met 27 punten uit 4 wedstrijden.
5e Klasse WIK 5 SHOT 10 3 – 7 Ook een 7-3 overwinning voor dit 5e klasse team. Hans Bartijn en Anton wonnen allebei drie keer. Hans de Heij kwam niet tot winst.