Gamal verslaat Pepijn in derby van het Noorden

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Zaterdagavond kwamen Pepijn en Gamal in de eredivisie weer tegen elkaar in actie in de derby van het Noorden tussen PayPro.nl DTK’70 en HJMusic.nl. Het team van Pepijn (DTK’70) won de ontmoeting met 4 – 3. In het onderlinge treffen tussen Pepijn en Gamal trok Gamal in 4 games aan het langste eind.

PayPro.nl DTK’70 begon sterk aan het duel met HJMusic.nl. De eerste drie enkelspel partijen gingen allemaal naar de thuisploeg. Opvallend was de knappe zege van Pepijn op Carsten Egeholt, de kopman van HJMusic.nl.

Vanaf het dubbelspel kwamen de gasten beter in het spel. Egeholt/Van der Lee verschalkte het dubbel Ter Luun/Leppers. Casper ter Luun pakte daarna het 4e punt voor PayPro.nl DTK’70 door Egeholt op zijn 2e nederlaag van de avond te trakteren. Een grote zege lag in het verschiet voor PayPro.nl DTK’70.

HJMusic.nl kwam echter sterk terug. Eerst versloeg Nathan van der Lee Peter Verweij in straight games. In de laatste wedstrijd van de avond kwamen de 2 SHOT-ters Pepijn en Gamal tegen elkaar in actie. Gamal startte ijzersterk en kwam via 11-7 en 11-9 op een 2-0 voorsprong. Pepijn vocht zich in de 3e game naar een 12-10 overwinning en leek de wedstrijd te kunnen kantelen. In de vierde game was het echter weer Gamal die het spelbeeld bepaalde en met 11-6 behaalde hij een knappe overwinning. De eindstand kwam daarmee op 4-3 in het voordeel van PayPro.nl DTK’70.