Michael stunt in team 2

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Deze week een minder succesvolle week voor de SHOT teams. Meer nederlagen dan overwinningen, al waren de meeste nederlagen met een kleine marge. Meest opvallend deze week was de invalbeurt van Michael in het tweede team. Drie klassen hoger wist hij te imponeren met een overwinning en één nipte nederlaag in vijf games. Vanmiddag komen de jeugdteams en het eerste seniorenteam in actie. Vanavond is de vrijwilligersavond.

Hoofdklasse SHOT 2 TTVN 1 4 – 6 De strijd om plaats 2 in deze poule eindigde in een kleine overwinning voor TTVN. Bij SHOT viel Michael in toen bleek dat Luuk toch met zijn eigen team op pad moest. In zijn eerste partij deed Michael al van zich spreken door Paul Oostveen tot een verlenging in de vijfde game te dwingen. Tegen Jan Willem Jansen was Michael helemaal los, met 3-0 pakte hij de overwinning. De andere punten werden gescoord door Martin (1x) en René (2x)
2e Klasse Good Luck 1 SHOT 3 5 – 5 Dit team dacht een vrij week te hebben. Om 20:00u kwamen ze erachter dat ze toch moesten spelen. Luuk zag een invalbeurt in team 2 aan zich voorbij gaan, maar scoorde uit in Bussum wel een belangrijke hattrick. Joris scoorde ook eenmaal en het dubbel was ook een prooi voor SHOT.
3e Klasse SHOT 4 Almeerspin 4 5 – 5 Een gehavend vierde team wist vrijdag de schade beperkt te houden. Samad was ziek maar verscheen toch achter de tafel maar kon geen potten breken. Michael en Mark zorgden beide voor 2 overwinningen en het dubbel. Voor Michael dus een drukke avond met 6 enkelpartijen en 1 dubbel. De voorsprong op de nr2 is met 7 punten nog steeds comfortabel.
3e Klasse WIK 3 SHOT 5 7 – 3 Na de nederlaag van vorige week nu wederom een nederlaag. Maria en Gerrit pakten een potje. Sebastiaan had zijn goede vorm helaas thuis gelaten. Het team staat nog steeds in de middenmoot.
3e Klasse SHOT 6 Gispen 5 7 – 3 Mooi overwinning. De hattrick was voor Axel. Danny was ook tweemaal succesvol, het laatste puntje kwam voor rekening van Matthijs. Ook hier een degelijke middenmotor.
4e Klasse TTVN 7 SHOT 7 Nog geen uitslag bekend
4e Klasse SHOT 8 WIK 4 2 – 8 WIK kwam, zag en overwon met 8-2. Een off-day voor het 8e. Fred wist één potje te pakken en invaller Ton was ook éénmaal succesvol. Door deze nederlaag moet het team toch een beetje gaan oppassen.
5e Klasse Lelystad United 6 SHOT 9 4 – 6 In de uithoek van de afdeling Midden werd een kleine overwinning behaald. Nog steeds de trotse koploper in deze poule, de voorsprong is met 3 punten echter gering.
5e Klasse SHOT 10 Huizen 12 4 – 6 Huizen snoepte de punten af voor ons tiende team. Hans Bartijn nam tweemaal de felicitaties in ontvangst, Hans de Heij en Jan Janssen beide éénmaal. Dit team bezet de tweede plaats in de poule.