Robin de Roode vrijwilliger van het jaar!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Zaterdag was de eerste speciale SHOT vrijwilligersavond. Hiermee wil het bestuur een blijk van dank uitspre

ken richting alle vrijwilligers die samen de handen uit de mouwen steken voor de vereniging. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er gezellig nabeschouwd op de wedstrijden van de middag en de zaken die spelen binnen de vereniging. Ook was er de verkiezing van de vrijwilliger van het jaar. Dit jaar werd Robin de Roode benoemd tot vrijwilliger van het jaar!

Robin is zeer actief voor de bardiensten, is daarnaast zeer actief bij het verzorgen van hapjes en drankjes bij thuiswedstrijden, toernooien en activiteiten en steekt ook zijn handen uit de mouwen om te helpen bij de organisatie van toernooien en activiteiten. Kortom, een echte SHOT-ter in hart en nieren!

Natuurlijk zijn er ook foto’s beschikbaar van de thuiswedstrijd van het eerste van zaterdag en de vrijwilligersavond.

Martin overhandigt Robin de Verenigingsbeker.
2011-02-26 SHOT1 en Vrijwilligersavond