Resultaten 6e speelronde

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De tweede helft van de voorjaarscompetitie is alweer aangebroken. Wat leveren de returnwedstrijden op en gaan team 4 en team 9 daadwerkelijk kampioen worden? We zullen het de komende weken gaan zien. De zesde speelronde leverde in ieder geval 4 overwinningen op, 1 gelijkspel en 3 nederlagen.

Hoofdklasse SHOT 2 VTV 3 6 – 4 Het tweede startte de tweede seizoenshelft met een overwinning op VTV. Henri liet in de eerste wedstrijd verscheidene matchpoints liggen. Hij won vrijdag één partij. Hans scoorde 2x en René liet zijn eerste hattrick van de competitie noteren.
2e Klasse SHOT 3 Almeerspin 3 3 – 7 Net als in de heenwedstrijd werd tegen de koploper een 7-3 nederlaag geleden. Het was niet de avond Joris en Luuk, al wist Luuk nog één potje te winnen. Ook René scoorde een punt.
3e Klasse SHOT 4 Hilversum 14 6 – 4 Het vierde blijft koersvast en de koers is richting het kampioenschap. De concurrent werd wederom met 6-4 opzij gezet. Jamal was éénmaal succesvol, Michael en Mark beiden tweemaal. De voorsprong bedraagt nu 9 punten.
3e Klasse SHOT 5 Zoals dat zo mooi heet: “bij het ter perse gaan van deze editie”… Kortom, nog geen uitslag bekend.
3e Klasse SVE 5 SHOT 6 6 – 4 Danny was in vorm en liet drie overwinningen noteren. Gerben won ook één potje, Matthijs had een off-day en ging met lege handen terug naar Soest.
4e Klasse Tielse TC 4 SHOT 7 2 – 8 De lange reis naar Tiel leverde een mooi aantal punten op. Thuis werd het 6-4, nu werd het 8-2 voor de Soesters. Joop en Matthijs scoorden beiden een hattrick. Ted dacht met de Tielenaren mee en gunde hen 2 punten.
4e Klasse SHOT 8 VTV 13 3 – 7 Geen goede avond voor de mannen van het achtste. Fred, Jan en Barend kwamen op 3-0, maar daarna was de koek op. In de kantine was het onderwerp van gesprek “hoe heet toch die ene leuke schaatster van een paar jaar geleden?”
5e Klasse Werinon 1 SHOT 9 5 -5 Op een mooie dinsdagavond uit bij Werinon. Het leverde het negende een gelijkspel op. Martin en Sascha waren éénmaal succesvol. Martijn was de uitblinker met 2 overwinningen. De voorsprong op de concurrent werd op deze manier gehandhaafd op 3 punten. 
5e Klasse Lelystad United 7 SHOT 10 4 – 6 Het tiende blijft winnnen, maar het viel wel een beetje tegen deze keer. De heenwedstrijd werd een 10-0, uit in Lelystad werd het een 6-4 overwinning. De hattrick was voor Anton en Jan scoorde twee overwinningen. Hans (de Heij) had zijn avond en verloor driemaal.