Grote nederlaag team 1 in Nijmegen

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 10 wij 0}Zaterdag kwam het eerste team in Nijmegen in actie tegen Tafeltennis Nijmegen. Waar SHOT op de 6e plaats staat, is Tafeltennis Nijmegen de duidelijke koploper in deze 3e divisie poule. Een moeilijke middag lag dus in het verschiet, te meer omdat kopman Jos wegens verplichtingen elders niet mee kon spelen. Het team van Dennis en René Rietveld werd daarom aangevuld met René de Gier.

Het werd inderdaad een moeilijke middag waarin de winst geteld moest worden in games, overwinningen werden helaas niet gehaald: 10-0 was het eindresultaat. Door deze overwinning staat SHOT nog steviger op de 6e plaats en verstevigde Nijmegen haar koppositie.