Informatie over verzekeringen

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

In het artikel van maandag over de medelingen van het Bestuur werd ook gesproken over verzekeringen. Hieronder vind je uitleg en een tweetal links over de verzekeringen voor leden en vrijwilligers

Voor alle leden van SHOT die tevens bij de NTTB zijn ingeschreven zijn, heeft de NTTB een collectieve sportverzekering afgesloten. Alle verenigingen, (geregistreerde en sportende) leden en vrijwilligers zijn op basis van deze polis verzekerd voor de rubrieken ongevallen en aansprakelijkheid. Detail informatie over deze verzekering vind je op de NTTB site.

Alle vrijwilligers in Soest zijn zonder opgave bij de gemeente Soest verzekerd voor ongevallen, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en bestuurdersaansprakelijkheid. Detail informatie over deze verzekering vind je bij de gemeente Soest.