Gewijzigde trainingsgroepen

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

In de afgelopen weken is een aantal veranderingen in de samenstelling van de trainingsgroepen en de bezetting van de trainers doorgevoerd. Hieronder vind je een uitleg van de achtergronden van deze wijzigingen en op de pagina Trainingen vind je een volledig overzicht van de gewijzigde trainingsgroepen.

Zoals gezegd zijn er wijzigingen doorgevoerd in zowel de trainingsgroepen als in de bezetting van de trainer. Dit was laatste was nodig in verband met privé- en werksituaties van een aantal trainers. Daarom zal Maria Kooij de donderdagtraining van René Rietveld overnemen en zal René op zijn beurt de dinsdagtraining van Maria overnemen. Danny Hilhorst zal voorlopig alleen op de zaterdag training geven.

Sinds de zomer heeft SHOT te maken met een groei van het aantal jeugdspelers. Dit heeft ertoe geleid dat een aantal trainingsgroepen te groot is geworden. Er zullen nu verschillende groepen ingedeeld worden op basis van “competitiespelers” en “recreatief en instromers”. De trainingstijden blijven voorlopig nog even hetzelfde. De nieuwe indelingen vind je op de pagina met de trainingsgroepen.

Sta jij nog niet ingedeeld in de trainingsgroepen, zijn er eventuele problemen in verband met trainingstijden of gewoon vragen? Stel deze dan gerust en we proberen het op te lossen. Hiervoor kun je contact opnemen met René Rietveld.

Met sportieve groet,

De trainingstaf van SHOT