Magere resultaten voor SHOT

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De competitie is alweer gevorderd tot de 7e speelweek. Deze week minder wedstrijden omdat het 3e en het 7e de wedstrijd was uitgesteld. De resultaten waren ook niet bijzonder goed deze week. Team 4 en 10 scoorden beiden een mooie 8-2 overwinning. Dat waren ook gelijk de enige twee overwinningen. Verder 1x gelijk en 4x verlies. Team 4 en team 9 staan nog steeds op kampioenskoers.

Hoofdklasse WIK 1 SHOT 2 5 – 5 Een tikkeltje teleurstellend resultaat voor het tweede team. Thuis werd nog met 7-3 gewonnen. In de return werd lang tegen een achterstand aangekeken, maar op het eind leek het er even dat de overwinning naar Soest ging. Dat bleek iets te veel van het goede met de puntendeling als gevolg. Hans won er één, Martin en Henri beide twee.
2e Klasse Lelystad United 1 SHOT 3 Deze wedstrijd is verplaatst (ja, deze keer dus wel ;-). Het derde had dus een vrije week.
3e Klasse SHOT 4 Lelystad United 2 8 – 2 Weer een ruime zege voor de mannen van bol.com. Michael scoorde wederom een hattrick, Mark en Jamal waren twee keer succesvol. De tweede klasse komt nu echt hard dichterbij.
3e Klasse Almeerspin 6 SHOT 5 6 – 4 Een kleine nederlaag uit in Almere, waar de eerste wedstrijd nog dik met 8-2 werd gewonnen. Waar Sebastiaan in de heenwedstrijd een fraaie hattrick scoorde, bleef hij nu met lege handen. Gerrit en Wieb zorgden voor de punten.
3e Klasse SHOT 6 Huizen 5 3 – 7 De punten waren netjes verdeeld over de SHOT-ters. Gerben, Axel en Danny pakten allemaal één potje, maar waren natuurlijk wel teleurgesteld na deze nederlaag.
4e Klasse SHOT 7 Gispen 6 Net als bij het derde was deze wedstrijd uitgesteld.
4e Klasse Hilversum 17 SHOT 8 6 – 4 Het blijft een moeilijke competitie voor de heren van het achtste. Ook nu weer een nederlaag: in Hilversum was het 17e van de plaatselijke met 6-4 te sterk. Fred en Barend tekenden voor de punten, George droeg wel bij aan de gezelligheid maar niet aan de punten.
5e Klasse Rega 7 SHOT 9 6 – 4 SHOT 9 speelt met vuur. In Nijkerk lieten zij zich verrassen door Rega. Concurrent Werinon verzuimde te profiteren door met 5-5 gelijk te spelen tegen Lelystad United. De voorsprong van SHOT bedraagt nog 2 punten. Kortom, dit belooft een spannend slot te worden!
5e Klasse SHOT 10 Elan 9 8 – 2 De tweede dikke overwinning voor één van de SHOT-teams. Elan werd door het 10e met 8-2 teruggestuurd naar Baarn. Jan en Hans leverden een partijtje in, Anton bleef ongeslagen.