Clubkampioenschappen op 13 mei

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Het heeft even geduurd maar hier is dan eindelijk de bekendmaking wanneer de clubkampioenschappen voor de senioren plaats gaan vinden. Het is 13 mei geworden. Met deze datum stappen we eigenlijk van het patroon van de voorgaande paar jaren af, 13 mei is namelijk op een vrijdag.

Het blijkt toch erg moelijk om een geschikte zaterdag te kiezen ivm allerlei activiteiten zoals het WK tafeltennis etc. Gevolg hiervan is dat toch aardig wat SHOT-ters niet kunnen op de zaterdag. Helaas geldt ook voor de jeugd dat een zaterdag moeilijk haalbaar is, tenzij dit wat later in het seizoen zal zijn. De clubkampioenschappen voor de jeugd zullen dus wellicht in juni plaats gaan vinden. Een datum en informatie zal tzt bekend gemaakt worden. De competitie is dan al even afgelopen maar de trainingen en de activiteiten zullen natuurlijk gewoon doorgaan.

De officiele uitnodigingen met alle concrete informatie zal binnenkort nog verstuurd gaan worden maar zet de datum vast in de agenda.

Namens de activiteitencommissie, Martin Briët en René Rietveld