SHOT zoekt 3e divisie speler

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Hoewel het eerste team in de tweede helft van de competitie steeds beter gaat draaien, is het duidelijk dat degradatie naar de Hoofdklasse onafwendbaar is. Als vereniging hebben we echter nog steeds de ambitie om met het eerste team uit te komen op landelijk niveau. Daarom zoeken we versterking voor ons eerste team. Hieronder vinden jullie de tekst voor de werving van een speler voor het eerste.

SHOT is een leuke, ambitieuze en actieve vereniging uit het midden van Nederland. De afgelopen jaren hebben zich gekenmerkt door een sterke jeugdopleiding met als resultaat dat twee jonge SHOT-ters (Pepijn Leppers en Gamal de Groot) op dit moment eredivisie spelen. Het eerste team bestaat op dit moment uit Jos Prinzen, René Rietveld en Dennis South. Alle spelers vanuit de eigen opleiding. De 17-jarige Dennis is een A-junior en breekt nu door in de seniorencompetitie.

In de voorjaarscompetitie 2011 speelt het eerste van SHOT in de 3e divisie. Hoewel in het tweede deel van de competitie duidelijke progressie te zien is, is degradatie naar de Hoofdklasse echter onafwendbaar. Ondanks de degradatie blijven de ambities onveranderd en wil de vereniging ook volgend seizoen op landelijk niveau acteren.

Voor het seizoen 2011/2012 is daarom de doelstelling om kampioen te worden in de Hoofdklasse en vervolgens in de voorjaarscompetitie te handhaven in de 3e divisie. Om deze doelstelling te bereiken, zoekt SHOT versterking. We zoeken bij voorkeur een speler die ervaring heeft op 3e divisie niveau en die als kopman van het team kan gaan fungeren.

Heb je interesse om bij SHOT te komen spelen, neem dan contact op met Joop Kok (joop.kok@shot.nl) Voor meer informatie over onze vereniging kijk je op www.shot.nl