Dennis scoort hattrick tegen Rega

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 4 zij 6}Het eerste team ontving gisteren Rega uit Nijkerk. SHOT trad aan zonder kopman Jos maar met invaller Henri. Man van de wedstrijd was Dennis die met een loepzuivere hattrick drie punten binnen haalde. Dennis’ vorm is groeiende en hij haakt nu goed aan op het landelijke niveau getuige de 6 overwinning uit 9 partijen in de 2e helft van de competitie. Henri verzorgde een goede invalbeurt en haalde het vierde punt binnen. René wist helaas geen overwinning te boeken. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Wanzl/Belcrum. De resultaten van de andere teams lees je hieronder.

Hoofdklasse SHOT 2 SVE 1 4 – 6 SHOT kon niet voorkomen dat SVE deze week al kampioen werd. Na het vijfde punt mocht SVE zich kampioen van de Hoofdklasse noemen en volgend seizoen zullen ze acte de présence geven in de 3e divisie. Hans en René wonnen ieder één partij. Martin won er twee, in de eerste partij van de avond beroofde hij Robbert Bod van zijn 100% score.
2e Klasse SHOT 3 UTTC 4 7 – 3 Een mooie overwinning waarbij de punten gescoord werden door Luuk (3x), René (2x) en Joris (1x) en het dubbel. Nog één inhaalwedstrijd te gaan en daarna nog tegen de nummer 6. Handhaving moet zeker haalbaar zijn.
3e Klasse SHOT 4 Elan 5 8 – 2 Elan 5 werd met 8-2 aan de zegekar gebonden. Volgende week de inhaalwedstrijd tegen Buna op het programma. Dan zal het kampioenschap een feit zijn!
3e Klasse Laren 2 SHOT 5 5 – 5 Een mooie uitslag gezien de 10-0 in de heenwedstrijd. Maria en Gerrit pakten beide 2 overwinningen. Ook het dubbel werd gewonnen. Wieb had een off-day in Laren, hij bleef zonder overwinningen.
3e Klasse Hilversum 12 SHOT 6 8 – 2 Het zesde had een zware avond in Hilversum. Axel redde de eer met 2 overwinningen. Danny en Gerben gaven niet thuis deze avond. Na de laatste wedstrijd over twee weken zal dit team nog steeds veilig in de middenmoot staan.
4e Klasse ONI 2 SHOT 7 7 – 3 Ook het zevende had een moeilijke avond. Waar de heenwedstrijd tegen ONI nog met 6-4 was gewonnen, werd nu een 7-3 nederlaag geleden. Joop (2x) en Matthijs (1x) zorgden voor de punten. Ook hier geldt dat dit team aan het eind van de rit netjes in de middenmoot zal staan.
4e Klasse SHOT 8 Woerden 8 9 – 1 In de strijd tegen de onderste plaatsen deden de heren van het achtste goede zaken. Woerden met 9-1 opgerold. Fred was barmhartig voor de gasten en gunde ze één puntje.
5e Klasse Hilversum 21 SHOT 9 3 – 7  Team 9 deed goede zaken op weg naar het kampioenschap. Zelf won het team met 7-3 bij Hilversum. Concurrent Werinon ontnam zichzelf de kansen op het kampioenschap door met 9-1 ten onder te gaan tegen middenmotor Elan. De voorsprong van SHOT bedraagt nu 7 punten en dat mogen ze in de laatste wedstrijd natuurlijk niet meer uit handen geven!
5e Klasse SHOT 10 WIK 5 5 – 5 SHOT en WIK deelden op 1 april de punten. Anton was de man van de avond met een hattrick. Hans Bartijn scoorde ook één overwinning, daarnaast werd ook het dubbel gewonnen. Het tiende zal de competitie eindigen op de 3e plaats, ver achter Hilversum dat zich vele maten te groot is voor de andere teams in deze poule.