SHOT neemt afscheid van de 3e divisie

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 2 zij 8}In de laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie ontving SHOT de aanstaande kampioen Tafeltennis Nijmegen. Voor SHOT stond de eer op het spel om na de 10-0 nederlaag in Nijmegen nu een duidelijk betere uitslag neer te zetten. Voor de Nijmegenaren stond het kampioenschap op het spel, zij hadden 4 punten nodig om de felbegeerde titel binnen te halen. 

Nijmegen kwam goed uit de startblokken en pakte direct een 0-2 voorsprong. De strijd werd daarna goed opgepakt door de SHOT-ters. Jos slaagde in een enerverende partij er in om Fons van Workum met 3-2 te verslaan en zo ook SHOT op het scorebord te zetten. Ook het dubbel leverde een kraker op waarbij het duo Jos/Dennis aan het langste eind trok en daarmee de stand op 2-2 bracht.

Na het dubbel gaf Nijmegen echter extra gas richting de titel. Al snel stond de 2-4 op het bord en kon de champagne worden ontkurkt. Na de korte festiviteiten liep Nijmegen verder uit en slaagde SHOT er niet meer in een puntje aan het totaal toe te voegen. De eindstand was 2-8.

Na 10 wedstrijden staat SHOT op de zesde plaats, een ervaring rijker en een illusie armer. In het najaar zal onze hoofdmacht weer uitkomen in de Hoofdklasse en wederom proberen het kampioenschap binnen te halen en vervolgens te handhaven in de derde divisie. De felicitaties voor het kampioenschap gaan naar Tafeltennis Nijmegen. Na drie keer een tweede plaats hebben ze nu de titel in de wacht gesleept en volgend seizoen mogen zij gaan uitkomen in de 2e divisie.