Dennis South en Jos Prinzen vertrekken bij SHOT

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Met de degradatie van het eerste seniorenteam uit de landelijke 3e divisie naar de Hoofdklasse, zal ook de samenstelling van dit team voor volgend seizoen veranderen. Dennis South heeft ervoor gekozen om vanaf volgend seizoen uit te komen voor SVE uit Utrecht. SVE is kampioen geworden in de Hoofdklasse en staat voor de moeilijke taak om zich te handhaven in de 3e divisie. Jos Prinzen zal uit gaan komen voor US, waar hij waarschijnlijk zal starten in de Hoofdklasse.

Beide spelers hebben vele jaren bij SHOT gespeeld en de club dankt hen dan ook voor alles wat zij voor SHOT hebben betekend de afgelopen jaren! En natuurlijk wensen wij Dennis en Jos veel succes bij hun nieuwe verenigingen!