Clubkampioenschappen Senioren op 13 mei

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De competitie is afgelopen en dus staan de clubkampioenschappen zoals gewoonlijk weer voor de deur. De jeugd en de senioren zullen niet tegelijk strijden om de titel “clubkampioen 2011”. Voor de senioren zal de titelstrijd plaats vinden op vrijdag 13 mei, voor jeugd op zaterdag 4 juni.

Zoals gewoonlijk zal er bij de senioren direct op sterkte in meerkampen gespeeld worden. Gevolgd door eventuele halve finales en finales. Indien je als ouder jeugdlid ook deel wilt nemen bij de senioren dan moet je in ieder geval competitie gespeeld hebben bij de senioren of anders met goedkeuring van de organisatie.

Per klasse vallen de nummers 1 en 2 in de prijzen. Voor de beste senior is er ook nog een wisselbeker beschikbaar. Zijn of haar naam zal voor eeuwig in de wisselbeker vastgelegd worden.

Zoals gebruikelijk zullen na de clubkampioenschappen ook de kampioensteams gehuldigd worden. De voorjaarscompetitie hebben we kunnen afsluiten met een tweetal kampioensteams: team 4 en team 9. Gefeliciteerd! Na de strijd om het clubkampioenschap en de huldiging van de kampioenen is er natuurlijk volop gelegenheid om gezellig na te borrel aan de bar.

Aanvang: 20:00u

Aanwezig: uiterlijk 19:30u

Eindtijd: Dat weet niemand 🙂

Je kan je opgeven via e-mail bij Martin Briet. We verwachten natuurlijk een grote opkomst en kijken uit naar een gezellige avond.

De Activiteitencommissie.