Zondag start het WK

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Aanstaande zondag start het WK tafeltennis in de Ahoy in Rotterdam. Een week lang zullen de beste tafeltennissers van de wereld strijden om de wereldtitels. Zowel bij de heren als de dames zal een delegatie Nederlandse spelers deelnemen aan het evenement. Omdat het WK in Nederland plaats vindt en dit een unieke kans is om toptafeltennis te zien, gaat SHOT met een grote groep fanatiekelingen richting de Ahoy.

Op zondag 8 mei gaat de jeugd onder de begeleiding van senioren genieten van mooi tafeltennis en de diverse activiteiten die naast het hoofdprogramma worden georganiseerd. Misschien is er zelfs wel een moment voor de jeugd om samen met één van de beste spelers van Nederland op de foto te mogen.

De rest van de week zullen ook nog verschillende senioren een kijkje nemen. De finaledagen die plaats vinden op 14 en 15 mei zullen ook druk bezocht worden. Kortom, we gaan een sportieve en leuke week tegemoet voor diegene die naar het WK in Rotterdam gaan.