SHOT ten onder in de bekercompetitie

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Met één team neemt SHOT dit jaar deel aan de Bekercompetitie. De eerste twee wedstrijden verliepen minder succesvol voor SHOT. Zowel tegen VEV (10-8) als tegen Hilversum (4-14) moest SHOT het onderspit delven.

In de eerste wedstrijd ging SHOT met 10-8 ten onder tegen VEV. De beide dubbels werden onder meer door SHOT gewonnen. Tot 7-7 ging het gelijk op, daarna maakte VEV het verschil en kwam de eindstand van 10-8 op het scorebord. De tegenstanders hadden het niveau 2e en 1e klasse. Ondanks geringe voorgiften, konden we het verschil niet afdwingen. Spelers waren: Gerrit, Maria, Danny, Martin.

De tweede wedstrijd was tegen Hilversum 7. Dit was geen gemakkelijke wedstrijd, omdat de spelers van Hilversum ratings hadden tussen 384 en 591 (te vergelijken met hoofdklasse, 3e en 2e divisie niveau). Deze wedstrijd eindigde in 4-14. Spelers waren: Maria, Wieb, Danny, Martin Martin won 2 individuele wedstrijden en de dubbel samen met Danny tegen hoge geklasseerde spelers (met als voordeel een grote voorgift)

Komende week staat de derde wedstrijd op het programma, Bijmaat 3 is dan de tegenstander. Deze thuiswedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 20 mei.