1975: Het eerste clubblad

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Het oudste te vinden clubblad van SHOT is van 1975. In eerste instantie was dat een teleurstelling: waarom zijn er geen clubbladen van voor die tijd meer te vinden? De inleiding in het eerste clubblad van 1975 verklaart veel. Dit blijkt namelijk het allereerste clubblad te zijn dat SHOT heeft gehad!

Er zijn gelijk een aantal punten die opvallen bij het lezen van het clubblad. Zo staan er namen in van mensen, die nu ook nog spelen: Gerrit Leeflang en Joop Kok. Vreemd is wel, dat ze toen ook al bij de senioren speelden: Zijn jullie ooit jong geweest, of gewoon oud geboren? 😉

Gerrit is in 1975 de held van de club: Hij speelt in het 1e team met een percentage van 97%, promoveert met z’n team naar de 2e klasse en wordt dat jaar ook clubkampioen!

Kijk verder naar de foto’s met de kampioenen, de prachtige routebeschrijving en een schriftelijke training…

picasa_albumid=5613533000462060449