Info clubkampioenschappen Jeugd

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Normaal gesproken worden er in vier verschillende klasses gespeeld om iedereen qua niveau gelijke kansen te geven. Ook dit jaar willen we deze structuur behouden maar dat hangt helemaal af van het aantal deelnemers en het niveau hiervan. Er wordt gewoon standaard tot de 11 gespeeld en je moet drie games winnen om een wedstrijd te winnen.

Hoe de vorm van het toernooi er verder uit zal zien, blijft nog even een verrassing tot de dag zelf. Natuurlijk sluiten wij deze dag ook leuk af. ’s Avonds mag iedereen voor een bedrag van maximaal 4 a 5 euro blijven eten. Het menu van deze avond is nog niet helemaal bekend maar waarschijnlijk dat dit een lekker shoarmamenutje worden met broodjes, patat, sla (gezond is belangrijk) en wat te drinken mag ook niet ontbreken.

Tijdens en eventueel na het eten kunnen degenen dit dat willen nog genieten van een leuke film of tafeltennissen/ voetballen in de zaal.

Aanvang toernooi: 14.00 uur

Einde toernooi: Afhankelijk van aantal deelnemers

Aanvang eten: 17.00 a 18.00 uur

Einde avond: Onbekend

Kortom, wil je meedoen? Geef je even via de mail op. Dit kan naar rene.rietveld@shot.nl. Indien je nog vragen hebt dan kun je dit ook via de mail aan mij stellen.

Namens de activiteitencommissie, René Rietveld