Zomerstop op dinsdag

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Zoals wellicht aan aantal van jullie al is opgevallen, is het tegenwoordig op de dinsdag erg rustig aan het worden. Dit heeft te maken met het feit dat we tegen de zomervakantie aan lopen en vrijwel alle toernooien al hebben plaats gevonden. Volgende week dinsdag zal ook de laatste training van dit seizoen plaats vinden. Daarna zullen de zaal en de kantine officieel niet meer open zijn. Wil je toch nog graag een balletje slaan, dan is er de mogelijkheid, indien de zaal beschikbaar is, om in overleg en goed vertrouwen sleutels te halen (contact: René Rietveld). Spreek ook samen met iemand of meerdere personen af anders ben je alsnog alleen. Natuurlijk blijft SHOT de hele zomervakantie op de vrijdagen gewoon vanaf 20.00 uur open.