1977: Voor het eerst naar Landelijk A

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Dit seizoen speelt het 1e jeugdteam voor het eerst Landelijk A. Door een 3e plaats wordt er net geen kampioensgroep behaald.  In de voorjaarscompetitie eindigt het team als tweede achter Swift. Het team bestaat uit Rene Daselaar (73%), Dirk Schuiling (67%) en Wouter Engelshoven (13%).

Bij de senioren promoveert team 1 in het najaar naar de 2e klasse. In het voorjaar wordt het team versterkt met een dame(!) en wordt ook het kampioenschap in de 2e klasse behaald. Het team bestaat dan uit Ursela Arts (86%), Bert van Velzen (53%) en Gerrit Leeflang (73%).

Het gaat in deze tijd bijzonder goed met SHOT. Aan het eind van het seizoen is het 100e lid behaald. Hieronder een greep uit de nieuwe leden in dit seizoen:

Wim v/d Heyden, Richard Spek, Bruno Lenarduzzi, Timo van Soest, Rob Haak, Jeroen Pliester, Peter Schellekens, Rob Kelder, Rob en Renee Kaats, Frank Mark Schut, Henry Tersteeg (geen familie), Freek van der Helm, Raoul Hendrikx, Robert Smits, Gerard Oudenaller, Jan van Asch, Wilma van Zoeren, Lucas van Overbeek, Elisabeth Grobben, Gonnie de Rie, Barend Bessels.

En dan heb ik alleen de mensen genoemd die met de voornaam vermeld staan genoemd. Mannelijke senioren worden n.l. meestal vermeld als “de heer …”, dat waren er ook nog een tiental. Een indrukwekkende lijst met nieuwe leden, die kunnen we nu ook weer gebruiken!