Verslag jubileum

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Afgelopen zaterdag stond bij SHOT alles in het teken van het 60 jarige bestaan. Veel mensen hebben genoten van een dag vol plezier, lekker weer en een vol programma. Om elf uur in de ochtend stond het begin van de fietspuzzeltocht voor de deur. Maar liefst zestien teams hadden zich ingeschreven. Dit waren er een stuk meer dan verwacht.

Van te voren kregen alle teams de mogelijkheid om wat te drinken in de kantine. Daarnaast heeft de Albert Heijn voor iedereen een lunchpakket beschikbaar gesteld voor onderweg. Uiteindelijk tien minuten voor vertrek van de betreffende teams werd er een briefing gegeven waardoor alle teams in staat waren de fietspuzzeltocht tot een goed eind te brengen. De toch bestond uit verschillende onderdelen. Door middel van tips, moeilijke vragen etc moesten de teams erachter zien te komen hoe ze moesten fietsen. Daarnaast waren er 26 foto’s en nog 2 bonusfoto’s die tijdens de route gevonden diende te worden. Tot slot waren er ook nog een dertigtal vragen waarvan de antwoorden tijdens de route konden worden gevonden. Halverwege de route stonden Rene en Sjoerd met een hapje en een drankje in het park bij Huis ter Heide. Na maximaal 4,5 uur wisten allem teams de 28 kilometer lange tour af te leggen.

Door het snelle nakijken van onze docent, Rob, kon er om half 6 begonnen worden met het bespreken van de fietspuzzeltocht. Dit leverde natuurlijk de nodige discussies en hilarische situaties op. Natuurlijk viel er over de uitslag niet meer te twisten. Twee teams eindigden met een gelijk aantal punten bovenaan. Om de winnaar te bepalen moest er ter plekke geantwoord worden op een benaderingsvraag. Dit resulteerde in een tweede plaats voor de familie Bentvelzen samen met Elsbeth den Harder. Op de eerste plaats eindigde Yvonne Brouwers en Paul Merkus. Beide teams kregen als prijs een lekkere taart. Daarnaast heeft Menereis een aantal cadeaubonnen voor deze twee teams beschikbaar gesteld.

Rond half zeven werd de barbeque geopend. Tijdens het avondeten waren er ongeveer 70 a 80 mensen aanwezig. Naast bijna iedereen die aan de fietstocht heeft meegedaan waren er ook verscheidene oud- leden, ouders, familie, etc. De sfeer was perfect. Lekker weer, goed temperatuurtje, muziek erbij en gezelligheid. Tijdens het eten werd er nog even stil gestaan bij de historie van SHOT door Joop en kreeg iedereen een medaille als aandenken van deze mooie dag.

Rond elf uur in de avond is er snel door alle aanwezigen geholpen met opruimen alvorens de gezelligheid aan de bar verder ging. Na nog een aantal uurtjes aan de bar te hebben gezeten is uiteindelijk rond drie uur in de nacht een einde gemaakt aan de viering van het jubileum.

Kortom, we mogen met zen allen terug kijken naar een leuk en geslaagd feest. Hierbij wil ik de organisatie en de overige vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage. Dit geldt natuurlijk ook voor de Albert Heijn, Menereis en Slagerij Van Asch.

Zie voor een sfeerimpressie ook het fotoverslag.