Gewijzigde trainingstijden voor de jeugd

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De trainingen zijn alweer twee weken aan de gang en dat is een mooie gelegenheid geweest voor de trainers om de stand van zaken op te maken. Zijn de trainingstijden haalbaar? Hoe zit het met de opkomst van de groepen? En ook belangrijk, functioneren de trainingsgroepen zoals het zou moeten? Een aantal wijzigingen zal doorgevoerd gaan worden naar aanleiding van de ervaringen in de afgelopen twee weken. Hieronder vind je een overzicht van de wijzigingen en onder het menu Trainingen vind je natuurlijk de actuele indeling van de groepen.

Allereerst zal de training van René Rietveld verplaatst worden van de dinsdag naar de donderdag. Aanvang om 19.00 uur. Hierdoor krijgt de andere trainingsgroep op dinsdag de beschikking over de hele zaal. Daarnaast is deze tijd ook beter haalbaar voor de trainer en traint de groep meer verdeeld over de week.

Daarnaast is gebleken dat de trainingsgroep op dinsdag bij Danny Hilhorst en Maria Kooij erg druk is en dat het moeilijk is rond 18.15 uur te starten. Deze groep zal dan ook voortaan om 18.30 uur starten en om 19.45 uur weer stoppen. Ook zal een aantal spelers in overleg doorgeschoven worden naar een hogere groep, namelijk die van Paul Roest op de maandag en die van René Rietveld op donderdag. Dit zal resulteren in een betere verdeling van niveau en betere bezetting in de groep.

Om de trainingsgroep op dinsdag meer kwaliteit te kunnen bieden, zal Robin de Roode bij deze training gaan assisteren in plaats van bij René Rietveld.

Deze wijzigingen zullen per direct van kracht worden. Mochten er vragen zijn dan kun je deze bij de betreffende trainer aangeven. Dit geldt ook mocht je niet kunnen of dat de trainingstijden te laat zijn.

Namens de trainers,

René Rietveld