Hattrick voor Henri in openingswedstrijd tegen TTVN

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 6 wij 4}Afgelopen maandag opende SHOT 1 de najaarscompetitie 2011 met een uitwedstrijd tegen TTVN. Henri bleek in blakende vorm te zijn, hij scoorde een loepzuivere hattrick. Dit bleek echter niet voldoende voor een overwinning: SHOT bleef steken op een 6-4 nederlaag.

In een hoofdklasse poule die van tevoren als zwaar is bestempeld, trapten TTVN en SHOT af voor de najaarscompetitie. De eerste partij leverde direct een verrassing op. Henri rekende in vier games knap af met kopman Martijn Heidema. Dit was de voorbode voor een goede avond voor Henri. Na het dubbel volgde een kraker tegen Jan Willem Jansen, Henri wist deze partij met minimaal verschil in vijf games in zijn voordeel te beslissen. En ook de derde partij tegen Paul Oostveen levered een overwinning. “Heerlijk om te starten met drie overwinningen. Ik heb de hele zomer goed doorgetraind en dat heeft me zeker geholpen deze avond. Hopelijk kan ik deze vorm gedurende het seizoen vasthouden”, aldus de man van de wedstrijd.

Minder goed verging het teamgenoten Martin Fransen en René de Gier. Martin wist zijn eerste partij tegen Paul Oostveen nog te winnen, maar bleef daarna steken op één overwinning. René speelde 3 spannende partijen maar dit leverde geen overwinning op. Omdat ook het dubbel verloren ging, leed SHOT dus een 6-4 nederlaag.

Volgende week staat de eerste thuiswedstrijd op het programma. SVE is dan de tegenstander. In deze zware hoofdklasse poule is dit dan ook wederom een belangrijke partij voor het verloop van de competitie.