Najaarscompetitie senioren is begonnen!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De najaarscompetitie 2011 is deze week van start gegaan en alle SHOT teams kwamen in actie. Deze week zagen we een aantal mooie uitslagen, vooral het derde team ging goed van start met een 10-0 thuiszege op DOSC. Daarnaast was er echter ook een aantal nederlagen, onder meer van de twee teams die in het voorjaar kampioen werden.

Hoofdklasse TTVN 1 SHOT 1 6 – 4 Zoals eerder gemeld kwam het eerste niet verder dan een kleine nederlaag bij TTVN. Henri was uitstekend in vorm en scoorde een hattrick.
Hoofdklasse Rega 1 SHOT 2 9 – 1 Voor het tweede ligt een moeilijke najaarscompetitie in het verschiet. Nieuwkomer Michiel van Amersfoort zorgde tegen kampioenskandidaat Rega voor het enige Soester punt. Paul en Tsuri bleven met lege handen achter.
2e Klasse SHOT 3 DOCS 1 10 – 0 Een dikverdiende 10-0 zege tegen promovendus DOSC, met SHOT-ter Rowan Stapels in de gelederen. Ook Rowan kon het zijn oud-teamgenoten niet moeilijk maken en moest ook 3 nederlagen incasseren.
2e Klasse Hoogland 1 SHOT 4 8 – 2 Het vierde mag het deze competitie eindelijk in de 2e klasse proberen. De start was niet geweldig. Uit bij Hoogland werden slechts 2 punten gepakt door Jamal en Samad. Volgende week herkansing in de eerste thuiswedstrijd.
3e Klasse SHOT 5 DTV Smash 1 9 – 1 Net als het derde zetten het vijfde een grote uitslag neer. Maria en Gerrit bleven ongeslagen, Wieb haalde 2 winstpartijen binnen.
3e Klasse SHOT 6 ONI 1 5 – 5 Danny hield zijn team op de been in de eerste wedstrijd, hij scoorde een mooie hattrick. De punten werder verder binnengehaald door Axel en Gerben
4e Klasse SHOT 7 Vlug en Vaardig 3 5 – 5 Het tweede gelijkspel van deze week al was de verdeling van de punten hier anders. Sascha en Pim wonnen beide 2 partijen, Matthijs won 1 partij.
4e Klasse HTTC 8 SHOT 8 2 – 8 De battle tussen beide 8e teams werd met verve gewonnen door SHOT. George en Barend bleven ongeslagen, Jan moest 2x een tegenstander feliciteren. Dit team maakt hiermee direct duidelijk dat ze weer voor het kampioenschap gaan!
4e Klasse Hilversum 18 SHOT 9 8 – 2 Na het mooie kampioenschap in het voorjaar volgt nu de lastige klus om te handhaven in de 4e klasse. De komende weken zal het beter moeten, want de eerste wedstrijd ging dik verloren. Martin en Ted haalden beide één punt binnen.
5e Klasse SHOT 10 Lelystad United 4 2 – 8 SHOT 10 kreeg bezoek uit Lelystad. De gasten waren met een duidelijke missie naar Soest gekomen getuige de 8-2 zege voor de gasten. Anton en Hans zorgden voor de punten.