Jeugdcompetitie weer van start gegaan!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De jeugdcompetitie is zaterdag weer van start gegaan en deze speelronde kwamen er 3 teams in actie. Shot 2 kwam niet in actie wegens een teruggetrokken team in hun poule. Alle teams speelden een uitwedstrijd en vertrokken met uiteenlopende resultaten weer terug naar Soest. Zo werden er twee ruime overwinningen en één nederlaag genoteerd.

 


4e klasse

REGA 3

Shot 1

7-3

Het eerste jeugdteam trapte af met een uitwedstrijd bij REGA, dat uiteindelijk een maatje te groot bleek voor de Soesters. Seth en Dennis wonnen beiden één wedstrijd en ook de dubbel werd gepakt. Elsbeth bleef helaas droog staan.

 

6e klasse

Woerden 3

Shot 3

3-7

Shot 3 opende het seizoen tegen Woerden en hier werd een goed resultaat geboekt. De tegenstander verscheen met maar 2 man op het speelveld en zo begon de wedstrijd al met een 0-3 stand. Daan, Jesse en Rick wonnen allemaal één wedstrijd en de dubbel werd ook gewonnen. Een prima begin van de competitie dus!

 

Starters

HTV 2

Shot 4

0-5

Ook de jonkies van team 4 wonnen hun eerste wedstrijd met maar liefst 5-0. Alle wedstrijden werden gewonnen door Niels, Jackie en Stijn. Over de hele wedstrijd werd maar één game afgestaan aan de tegenstanders!