Zware 2e speelronde voor SHOT teams

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De tweede speelronde van deze najaarscompetitie leverde voor SHOT weinig mooie resultaten op. Het 5e team behaalde een fraaie 9-1 overwinning bij Smash. SHOT 10 haalde een gelijkspel, de andere teams leden allen een nederlaag. Kortom, een zeer magere week.

Hoofdklasse SHOT 1 SVE 2 3 – 7 SVE kwam in de sterkste opstelling naar Soest. De heren Heemskerk, Bod en Roelofs maakten het de SHOT-ters erg moeilijk en al snel stond 0-4 op het scorebord. De schade bleef daarna beperkt tot 3-7. Martin won tweemaal, Henri éénmaal. René wacht nog op zijn eerste zege in deze competitie.
Hoofdklasse SHOT 2 VTV 3 4 – 6 Hoewel een nederlaag, toch een verdienstelijk resultaat tegen dit sterke Hoofdklasse team. René miste matchpoints in zijn derde partij en kon daardoor zijn hattrick niet voltooien. Michiel viel op door een ijzersterke partij tegen John van Hoeven waarin hij vele matchpoints overleefde en deze uiteindelijk wist te winnen. Paul bleef zonder zege maar sloeg wel de mooiste bal van de avond door met een bovenhandse slag een smash terug te brengen.
2e Klasse SHOT 3 Kwam deze week niet in actie.
2e Klasse SHOT 4 TVP 1 3 – 7 Na een korte afwezigheid maakte Gerben vrijdag zijn rentree. Dat leverde één winstpartij op, en dat gold ook voor teamgenoten Mark en Jamal. Volgende week op naar de eerste zege in de 2e klasse?
3e Klasse Smash 3 SHOT 5 1 – 9 De tweede 9-1 overwinning op rij. Gewoon klasse! Deze keer was het Gerrit die de tegenstander een punt gunde. Maria staat na twee wedstrijden nog steeds op 100%. Ondanks deze twee grote overwinningen staat dit team niet bovenaan. ZTTV haalde nog een punt meer, dus SHOT staat voorlopig nog op de tweede plek.
3e Klasse UTTC 6 SHOT 6 7 – 3 Helaas kon het zesde deze week niet overtuigen. UTTC bleek met 7-3 te sterk. Sebastiaan zorgde voor 2 punten en het derde punten kwam van Axel. Matthijs bleef zonder winstpartij.
4e Klasse ATC Almere 7 SHOT 7 6 – 4 Na het gelijkspel van vorige week volgde nu een kleine nederlaag. Sascha had zijn dag niet, Joop (2) en Matthijs (1) zorgden voor de punten. Volgende week wacht een pittige wedstrijd als de koploper op bezoek komt.
4e Klasse SHOT 8 Rega 6 4 – 6 De vierde thuisnederlaag van deze speelronde. Het 8e ging goed van start en pakte een 2-0 voorsprong. Daarna was het over en werden er nog maar 2 punten aan het totaal toegevoegd.
4e Klasse SHOT 9 Bunshot 3 3 – 7 Het goede nieuws is dat er één punt meer werd gescoord dan vorige week! Het slechte nieuws dat de tegenstander met 2 spelers was en dat de 3 punten dus gratis waren.
5e Klasse Hilversum 22 SHOT 10 5 – 5 Een gelijkspel voor het 10e. Anton scoorde een mooie hattrick. Hans Bartijn scoorde ook éénmaal terwijl naamgenoot de Heij zonder zege bleef.